Sándor Zoltán

Érd 9. számú egyéni választókerület

26 éve élek Érden családommal - Dombosvárosban nőttem fel és kívülről-belülről ismerem a környék adottságait és kihívásait.

Tanulmányaim és munkahelyeim miatt vendéglátóipari, társadalomtudományi és EU-s támogatáskezelői tudással rendelkezem. Régóta szenvedélyem a közélet, tettrekész civilként jelentkezem otthonom, Érd 9. választókerülete képviseletére.

Már gyerekként feltűnt, hogy Érd csendes utcáiban hajlamosak vagyunk egymástól elzártan élni, ellenben meggyőződésem, hogy egy város úgy tud igazán fejlődni, ha maguk a lakosok is közösségre lelnek, egymásra találnak.

Hiszem, hogy Érd hirtelen növekedésének kihívásaival és a kormány önkormányzatokat terhelő sarcpolitikájával szemben csakis alulról építkező közösség formájában tudjuk elérni azt a valóban nyugodt, természetközeli életet, amire mind vágyunk – ha az ideális érdi otthonunkra gondolunk.

Egyesületemmel, a Szikra Mozgalommal és Csőzik Lászlóval szövetségében meghaladjuk elmúlt évtizedek rossz politkai beidegződéseit és valóban új minőségben, Dombosváros minden régi és új lakójával szoros összeköttetésben állok munkába az igazi közszolgálatért. Elkötelezve egy otthonos és természetközeli Dombosvárosért, szekértáboroktól függetlenül mindenkire számítok, hogy együtt tegyünk a környékünkért és formáljuk azt újjá!

Hatalmi csatározások helyett az lesz a feladatom, hogy a helyi problémákat tegyem láthatóvá és megoldjam azokat. Dombosváros hatalmas, de a közterületek tisztasága, a közintézményi férőhelyek és az igazságos szociális ellátás itt is mindenkinek jár!

Hozzuk Dombosvárost közelebb egymáshoz!