Shakkour Aram

Budapest 8. kerület 4.számú egyéni választókerület

Józsefvárosban éltem le életem 29 évének nagy részét, voltam már biciklis futár és pincér is. Jelenleg szoftverfejlesztőként dolgozom. Anyám egyedül nevelt, sokszor váltottunk albérletet, éltünk bérlakásban is, saját bőrömön tapasztaltam, hogy szükség van a szolidáris, mindennapi embereket segítő politikára.

Édesanyám konduktív pedagógus, életét a mozgássérült gyerekek nevelésének szentelte. Édesapám pedig iraki kurd, bevándorló vállalkozó. Így számomra gyermekkorom óta adott volt, hogy a helyem azok oldalán van, akik valóban működtetik a társadalmunkat, és mindig azokkal szemben, akik meg akarnak gazdagodni az ő munkájukból.

Meggyőződésem, hogy valódi változás soha nem fog felülről jönni: csak alulról szerveződő, összetartó, egymásra odafigyelő közösségen keresztül tudjuk érvényesíteni a saját érdekeinket. Nekem ezt jelenti baloldalinak lenni, mert a politika mindenkié - szerintem mindenki “politikus”, nem csak a miniszterelnök, hanem mindenki, a kasszásnénitől kezdve a pedagóguson át a pincérig. Ezért dolgozom a Szikrában józsefvárosiként, és önkormányzati jelöltként egy szolidáris, zöld és szabad Józsefvárosért.

Önkormányzati képviselőként a célom azoknak dolgozó embereknek a képviselete, akik sötétben kelnek és sötétben érnek haza, éljenek saját lakásban vagy bérlakásban, legyenek egyedülálló szülők vagy nagycsaládosok, albérlők vagy tősgyökeres józsefvárosiak!

Lenne további kérdésed számomra? Fordulj hozzám bizalommal!
Írj egy emailt!