Sudár Orsolya

Budapest, Zugló

Sudár Orsolya vagyok, 34 éves várostörténész, a Szikra Mozgalom alapító tagja, zuglói lakos. Azért foglalkozom politikával, mert hiszek az érdekképviselet, a közösségek és a közös munka erejében! Szakértőként tudom, hogy kéne működnie egy kerületnek ahhoz, hogy mind biztonságban, otthon, közösségben érezhessük magunkat benne.

Zugló mindannyiunk otthona!

Képviselem azokat, akiknek túl magas a villanyszámlája, akinek nehezére esik befizetni a számlákat a hónap végén. Átfogó szigetelési programot fogok indítani a körzetben. Képviselem körzetünket a Fővárosi szigetelési, bérház és lakásfelújítási, pályázatokon is! Míg a kormány luxusnegyedeket terveztet milliárdosokkal, azok, akik segítségre szorulnak, magukra maradnak.

Elérhető ellátást mindenkinek!

Kiterjedtebb szűrőprogramokért, a szakrendelők önkormányzati tulajdonban tartásáért, és fejlesztéséért dolgozom, hogy mindenki eljusson időben orvoshoz! Képviselem azokat, akik az állami egészségügyre, minőségi oktatásra számítanak. Azokat akik elvárják, hogy fennakadás nélkül működjön minden szakrendelő, iskola, óvoda, bölcsőde és vállalkozás.

Közös tereket a közös jövőhöz!

Közös tereink védelméhez tudatos, zöldszemléletű szakértelemre van szükség. Nemet mondok a beépítésre, igent a zöldfejlesztésre! Meg kell akadályoznunk, hogy korrupt politikusok az elitek és külföldi érdekek számára kiárusítsák, értelmetlen megaprojektekkel beépítsék a Zugló zöldterületeit. Elsőként követeltem a mini-Dubaj projekt leállítását amit a zuglóiakkal együtt ki fogunk harcolni!

Lenne további kérdésed számomra? Fordulj hozzám bizalommal!
Írj egy emailt!